Fruitkasten nieuws

Fruits4Real bonus

Elke dag in de periode 23 t/m 26 december kan je als speler van Fruits4Real gaan voor 4 Fruits4Real bonussen die oplopen tot 100%. Dit zijn de bonussen die elke dag te verdienen zijn:
• 10% bonus op de 1ste storting van de dag
• 25% bonus op de 2de storting van de dag
• 50% bonus op de 3de storting van de dag
• 100% bonus op de 4de storting van de dag
Let er wel op dat de minimum storting 20 euro is, en de maximum Fruits4real bonus 100 euro is bij elke storting.

random-Runner2

Live Chat Support bij de Fruits4Real bonus

Zoals je misschien al gemerkt hebt kun je als speler van Fruits4real via de Live Chat support je vragen stellen. Als jij dus een vraag hebt over een Fruits4Real bonus of andere vragen over de games. Maak dan gebruik van de live chat. Via de live chat worden ook regelmatig Mystery Bonussen gegeven aan spelers die op dat moment aan het spelen zijn. Een leuke extra motivatie om de spannende fruitkasten van Fruits4Real te gaan spelen!

fruits4real bonus

Voor de mensen die nog nooit bij Fruits4Real hebben gespeeld kan je hier een complete review vinden van dit online casino met de mooiste fruitkasten. Op deze pagina kan je ook alle fruitautomaten als de Random Runner en de Big Timer gratis uit proberen. Als je om echt geld gaat spelen is dit natuurlijk nog leuker met de Fruits4Real bonus tijdens de kerstdagen, profiteer daarom nu!

Echt alle Fruitkasten bij Fruits4Real

Voor de spelers onder ons die liever op de gouwe ouwe fruitkasten spelen is Fruits4Reals ideaal. Je kunt nu in je luie stoel al je favorieten spelen als de Twin Express, Triple Action en veel meer. Geen gedoe met moeilijke videoslots en ingewikkelde bonusspellen. Gewoon lekker die oude fruitautomaat uit de kroeg spelen, maar dan lekker thuis! Probeer de Random Runner gratis door er op te klikken.