Go Bananas gokkast

Speel de Go Bananas gokkast hier 100% gratis! De Go Bananas gokkast is een Netent videoslot waarbij alles draait om de gekke apen. Wanneer ze op de rollen verschijnen, draaien zij zichzelf en aangrenzende symbolen in wilds voor grote overwinningen. Er zijn 5 verschillende wild aap symbolen, dus er zijn tal van mogelijkheden om te winnen.

PAK HIER JE €200 CASINOBONUS + 50 GRATIS SPINS OP STARBURST!

Klik op de gokkast om Go Bananas gratis te spelen!
go bananas

de Go Bananas gokkast spelen

Go Bananas wordt aangedreven door Net Entertainment(NetEnt) met 5 rollen en 20 winlijnen. Inzetten op deze grappige gokkast kan al vanaf 0.20 tot 200 € per spin! Bij deze gokkast draait het om de 5 verschillende Wild Monkey symbolen. Graphics en animaties zijn briljant (zoals we van alle Netent slots gewend zijn) en de game speelt zich af in een boomhut, midden in een tropische jungle. Als je een aap op de rollen krijgt komen de komische apen pas echt tot leven.

go bananas gokkast
Wild-Baboon-Go-Bananas-Slot
Wild-Languer-Go-Bananas-Slot
Wild-Orangutang-Go-Bananas-Slot
Wild-Tarsier-Go-Bananas-Slot

Elke aap heeft zijn eigen kenmerken met verschillende manieren van het pronken met hun persoonlijkheden. Zoals gezegd, er zijn 5 verschillende Wild Monkey symbolen: de Wild Gorilla, Wild orang-oetan, Wild Baviaan, Wild langoer en de Wild Tarsier. Helaas is er geen gratis spins functie, maar er zijn genoeg extra’s om toch grote prijzen te winnen tot maar liefst 140.000 credits per spin!

Grappige bonus symbolen

Let op de Wild Baviaan symbolen, want deze leveren je het meeste credits op. Net als alle andere Netent videoslots speelt de Go Bananas gokkast heel soepel en snel. Het overzicht over deze grappige gokkast is fantastisch en geeft jou de mogelijkheid om veel geld te winnen! Doe eens lekker gek en Go Bananas met de Go Bananas gokkast van NetEnt!