Greedy Goblins

PAK HIER JE €200 CASINOBONUS + 50 GRATIS SPINS OP STARBURST!

Greedy Goblins

De Greedy Goblins videoslot van Betsoft

Er is een mooie opvolger van Once Upon a Time namelijk: Greedy Goblins. Weer een nieuw avontuur met die stiekeme groene Goblins. In deze videoslot moet je de vijanden van de Goblins verslaan, de schattige elfjes. Verbaas je met deze gokkast over de grappen en grollen van de Goblins, de mooie jackpotten en leuke personages. Deze gokkast speelt zich geheel af in een magisch bos met veel verrassingen en grote winsten.

zelde soort gokkasten cropped550x

Whospunit Whospunit
Under the bedUnder the bed
True IllusionsTrue Illusion

Spelen op de Greedy Goblins videoslot

Greedy Goblins speel je op drie rollen met dertig win lijnen. De inzet begint al bij 0,02 credit per lijn, dus deze kast is echt geschikt en leuk voor iedere speler. De ontwerpers van BetSoft hebben weer hun best gedaan om je een originele videoslot aan te bieden met diverse extra features en bonusrondes. Win veel credits met het Sticky wild symbool, dat alle andere symbolen vervangt.

Wissel symbolen om met de ‘Golden Coin Drop’ functie. Als er twee of meer gouden munten in beeld verschijnen dan krijg je er nieuwe symbolen voor in de plaats met kans op nog meer prijzen ! De maximale prijs op de Greedy Goblins videoslot is ongekend hoog met 1.200.000 credits! Verdubbel je inzet door op de Goblin op de Elf te gokken. Raak de weg niet kwijt in dit betoverde bos waar niets is wat het lijkt. Win sprookjesachtige prijzen met de Greedy Goblins gokkast!