Koi Princess videoslot

Koi Princess videoslot netentKoi Princess is een videoslot van NetEnt met heel veel extra’s als Wild Reels Free Spins, het Bonus Wheel, Sure Win Free Spins en de Coin Win. Meteen als je deze online gokkast gaat spelen zal het thema je opvallen, want de Koi Princess is helemaal gemaakt in de Japanse Manga stijl. Voor de spelers die niet weten wat dit is: Manga is de typische Japanse strip/anime stijl. Wat je direct opvalt bij deze gokkast zijn de grote ogen zoals je die bij alle Manga strips ziet. Natuurlijk mag de Koi vis ook niet ontbreken die je in de naam van deze gokkast tegenkomt. De beste betalende symbolen op deze slot hebben dan ook allemaal een Oosters tintje zoals de Koi Princess zelf, de draken en de geluksmuntjes. Voor de kleine prijzen vind je de A-K-Q-J-10 kaartsymbolen.

Spelen op de Koi Princess

Tijdens het spelen van de deze videoslot gebeuren er heel veel dingen op je scherm. Je wordt dus niet alleen geboeid door de mooie animaties, maar ook door de fantastische bonusspellen. Het leuke is dat je sommige bonussen ook tegelijkertijd kunt krijgen. Redelijk bekend is de Pick Me Bonus, waar je meteen een prijs kunt winnen door één van de verschillende Koi Karpers te kiezen. Erg spannend is ook het Bonus Wheel voor mooie prijzen. Extra spannend is de Bonus Bet optie die je kunt activeren. Let er wel op dat hierdoor je inzet wordt verdubbeld, maar dat is vaak de moeite waard, want het verhoogd de kans op Random bonussen en de hoogte ervan. De 4 Random Features zijn de 5-Hit, Random Wilds, Wild Reels en de Bonus Game voor geweldige overwinningen.

KLIK HIER VOOR ALLE GOKKASTEN EN VIDEOSLOTS VAN NETENT

koi princess

Koi Princess gratis spelen

De Koi Princess videoslot is gratis te spelen zolang als je wilt. Vind je het toch spannender om met echt geld te spelen dan kan dat al vanaf €0,20 tot €200 per draai. Natuurlijk kan je Koi Princess ook als Touch versie spelen voor tablet, mobiele smartphone en desktop computer. De Koi Princess van Netent is een mooie en complete video slot voor de liefhebbers van veel bonusgames en animaties.

Voor de beste fruitkasten, videoslots en gokkasten: www.fruitkasten.net !

fruit
Fruitkasten © 2006- 2018 | info@fruitkasten.net