Montezuma gokkast

Williams Interactive presenteert een nieuwe gokkast met 30 winlijnen op vijf rollen en een zogenaamde Wheel Bonus: de Montezuma gokkast.

 

Montezuma gokkast

 

KLIK HIER VOOR ALLE GOKKASTEN EN VIDEOSLOTS VAN WMS Gaming(Williams)

 

Het thema van deze videoslot is gericht op het inheemse Midden Amerika. Ontdek de ongekende rijkdom diep in de ongerepte wildernis van Midden Amerika met deze spannende nieuwe gokkast! Ontsnap aan de toorn van Montezuma en wordt beloond met grote overwinningen en goud! Met jokers en bonus garantie is de Motezuma gokkast moeilijk te weerstaan.

De Montezuma gokkast betaalt veel uit

Met een gemiddeld uitbetalingspercentage van 95.86% weet je dat je op de Montezuma gokkast heel veel prijzen kunt winnen. De manier waarop de Montezuma gokkast is ontworpen doet je denken aan zijn tegenhanger Raging Rhino, en dat is een positief punt. De games zijn modern en visueel goed gemaakt, zo geniet je nog meer tijdens het spelen. De gebruikersinterface is ook heel duidelijk. Inzetten op de Montezuma gokkast kan al vanaf slechts 0,01 credit per druk. Wil je alle mogelijke weddenschappen zien? Klik dan op totale inzet voor het openen van de 25 inzetmogelijkheden. Op deze videoslot zit ook een Auto Play en een spin / stop-functie om nog ontspannender te kunnen spelen.

Symbolen en Bonussen

Op de Montezuma gokkast zie je arenden, maskers, totems, tempels enz.enz. Het best betalende symbool van allemaal is natuurlijk de belangrijkste held / leider zelf, die ook gestapeld verschijnt op de rollen. Een combinatie van vijf betaalt tot 600 credits.

De tempel is het wild symbool, maar verschijnt alleen op de middelste rollen. Wat de gratis spins zo aantrekkelijk en spannend maakt is de Wheel Bonus, dit maakt elke spin uniek met veel winkansen en willekeurige multipliers van 2x tot 10x. De Montezuma gokkast is nu te spelen bij Unibet. Iedere week komen er nieuwe gokkasten uit bij Unibet voor de verwende speler. Deze week Montezuma, Polaris en Terminator 2. Meld je dus snel aan bij Unibet en speel al deze gokkasten. Ze zijn allemaal gratis te proberen!