Slotfather

PAK HIER JE €200 CASINOBONUS + 50 GRATIS SPINS OP STARBURST!

Slotfather videoslot van Betsoft

De Slotfather gokkast is en crimineel goede gokkast met als thema de niets ontziende Italiaanse onderwereld in Amerika. Overal maak jij de dienst uit. Deze Italiaanse gangsters zijn van niemand bang en doen alles om hun doel te bereiken. De Slotfather is de Capo di tutti Capi van de maffia en dat wil hij zo houden. Samen met zijn corrupte boekhouder en zwaar bewapende capo’s en soldaten heeft hij de stad in zijn macht!

the slotfather

De Betsoft Slot father videoslot laat je schitterende animaties zien en als je de filmpjes goed bekijkt herken je vast wel figuren uit de klassieke maffia film The Godfather. De naam van deze videoslot lijkt ook wel heel veel op de originele film namelijk Slotfather i.p.v. Godfather. Het hoofdpersonage heeft net als Marlon Brando in The Godfather de herkenbare schorre maffia stem.

In het prachtige intro filmpje van de Slot father zie je de grote maffiabaas verschijnen samen met zijn trawanten. Hier kan je ook direct zien wat deze gokkast voor je in petto heeft. Schrik niet van stapels geld, vuurwapens, capo’s strak in het pak en de spaghetti etende gangsters! Word jij de nieuwe Slot father?

De Slotfather videoslot spelen

De Slotfather gokkast van Betsoft speelt als een spannende maffia thriller met een knipoog. Het is een mooie videoslot met vijf rollen en drie rijen. Als een echte gangster kan je tot op dertig winlijnen spelen om nog meer geld te verdienen voor de familie! Met de spannende wild symbolen en geweldige scatters sta jij zo aan het hoofd van de Siciliaanse maffia! Speel en verover de stad met enorme winsten die alleen voor de echt baas zijn weggelegd.