Starburst

Starburst gokkast netent

Starburst videoslot

Starburst is een (mobiele) videoslot die iedereen zal bevallen. Deze gokkast is een letterlijk briljante videoslot met zijn zeer heldere en stralende beelden lijkt het op een echte ontploffende ster.

De kleuren springen van je scherm onder het spelen begeleid door mooie stereo geluiden. Deze online slot was al mooi, maar mobiel is het nog mooier gemaakt met de meest fantastische graphics en geluiden. Net als alle andere NetEnt Touch games is de bediening van Starburst heel eenvoudig, soepel en snel.

Polder Casino

Starburst spelen

Deze mobiele gokkast heeft maar een bonus feature die simpel, eenvoudig en goed is. Met 10 winlijnen houd je goed het overzicht over de videoslot. Deze video slot is niet voor niets de meest populaire gokkast van Netent. Op je scherm krijg je 5 rollen met 3 rijen. Op enkele rollen is er de mogelijkheid op een Starburst wild symbool dat voor elk symbool telt.

Tevens tellen op deze gokkast de winlijnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links, op de meeste fruitautomaten is dit alleen van links naar rechts. De gokkast biedt de mogelijkheid om te spelen met 1 tot 10 winlijnen met verschillende inzet niveaus, van 1 keer de inzet tot maximaal 10 keer de inzet waarde, en verschillende munt waarden, van €0,01 tot max €1,00. Dit is al de favoriete gokkast van honderdduizenden mensen, volg jij ook?

Voor de beste fruitkasten, videoslots en gokkasten: www.fruitkasten.net !

fruit
Fruitkasten © 2006- 2018 | info@fruitkasten.net