Arising Phoenix

De Arising Phoenix videoslot van Amatic speel je op vijf rollen, met vier rijen en vijftig winlijnen. Voor de kleine prijzen vind je op de rollen de A-K-Q-J-10 kaartsymbolen. Grotere prijzen win je met de mysterieuze vrouw, de ring en de rode en blauwe bloem en veer symbolen. De Phoenix is het Wild symbool op deze online slot, en kan je grote prijzen bezorgen.

KLIK HIER VOOR ALLE GOKKASTEN EN VIDEOSLOTS VAN AMATIC

Arising PhoenixPolder

Re-Spin functie op de Arising Phoenix videoslot

Echt grote prijzen kan je met de re-spin functie van de Arising Phoenix videoslot winnen. Als je het Wild symbool op de eerste rol krijgt, samen met 4 gelijke symbolen, dan activeer je de re-spin feature. Als je geluk hebt blijft deze gokkast re-spinnen, maar dan moet er weer een re-spin symbool verschijnt op de rollen. Dit kan zo doorgaan tot je het hele scherm vol hebt, je winsten zullen dan enorm zijn! Wanneer er geen re-spin symbool meer wordt gedraaid, dan eindigt dit bonusspel. Als je een prijs wint kan je deze proberen te vervierdubbelen door op harten, ruiten, klaveren of schoppen te gokken. Verdubbelen kan ook door op rood of zwart te gokken.
Arising Phoenix

Inzetten op de Arising Phoenix videoslot

Inzetten op deze online gokkast kan al vanaf 10 cent per draai, tot maximaal een tientje. De Arising Phoenix videoslot is geen gecompliceerde gokkast, dus je zult snel doorhebben hoe hij werkt. Eigenlijk is dit het geval bij alle online gokkasten van Amatic. Wil je toch even gratis spelen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wil je dus een leuke, maar niet al te moeilijke online gokkast spelen? Dan is de Arising Phoenix videoslot een goede keuze voor jou, net als alle andere speelautomaten van Amatic.