Fruitkasten nieuws

Nieuwe games bij Omni Slots

nieuwe games bij omni slots

Goed nieuws voor mensen die graag op de online slots spelen. Er zijn meer dan 100 nieuwe games bij Omni Slots geleverd door de toonaangevende gaming provider Quickfire(Microgaming). Natuurlijk met inbegrip van hun nieuwste releases. Speel nu bij Omni Slots beroemde videoslots zoals Ariana, Playboy, Jurassic Park, Thunderstruck. The Dark Knight rises, de super progressieve jackpot slot Mega Moolah en veel meer. Maar ook klassieke videoslots, jackpot gokkasten, fruitkasten, tafelspelen, video poker enz. enz.

Nieuwe games bij Omni Slots van hoge kwaliteit

Met meer dan 80 nieuwe videoslots is het assortiment bij Omni Slots nog uitgebreider geworden. Verwacht wordt dat er van Quickfire uit iedere maand 2 tot 5 nieuwe games bij zullen komen, dus keuze genoeg. Maar het zijn niet alleen videoslots met de nieuwe games bij Omnibet. Maar ook tafelspelen als verschillende soorten blackjack, poker en roulette en vele andere nieuwe tafelspellen en soft games.

Let op: voorlopig NIET beschikbaar!

De nieuwe games bij Omni Slots met mooie bonus spelen

Heb je nog nooit bij Omnislots casino gespeeld? Dan is er voor jou als nieuwe klant een mooie bonus tot €300 + 50 gratis spins na je eerste storting. Alle reden dus om de nieuwe games bij Omni Slots nu uit te proberen en te profiteren van die mooie welkomstbonussen. Met dit mooie nieuwe aanbod wordt het nog leuker om daar te gaan spelen, want ze hadden al de mooie games van Betsoft en Endorphina in het assortiment. Wij zeggen altijd: meer keuze, meer fun.