Bells on Fire HOT

De Bells on Fire HOT slot is een nieuwe en verbeterde versie van de originele Bells on Fire videoslot van Amatic. Deze absolute klassieker beschikt nu ook over een bonus spel met multiplier, dus dat mag je niet missen!

PAK HIER TOT €200 CASINOBONUS + JE GRATIS SPINS

Bells on Fire Hot online gokkast

KLIK HIER VOOR ALLE GOKKASTEN EN VIDEOSLOTS VAN AMATIC

Wat de opzet van deze gokkast betreft is er niet veel veranderd ten opzichte van het origineel. Het is een echte fruitautomaat met vijf rollen, drie rijen en 100 winlijnen. Het best betalende symbool is de Bell on Fire gevolgd door de zevens, druiven, meloenen, pruimen, citroenen, sinaasappels en kersen.

Bonusspins op de Bells on Fire HOT

Je activeert de 15 bonus spins als je Bells of Fire Scatter symbolen willekeurig op de rollen 3, 4 en 5 krijgt. Wat de Bells on Fire HOT extra interessant maakt is dat je prijzen tijdens de bonus spins worden verdrievoudigd dankzij de x3 multiplier. De bonus spins gaan door tot ze op zijn. Maar het is wel mogelijk dat je tijdens de bonus spins re-triggered als je weer drie Bells on Fire symbolen draait. Onnodig om te zeggen dat je dit enorm veel geld op kan leveren.

Bellls on Fire Hot videoslot amatic

Conclusie Bells on Fire HOT videoslot

Als een online gokkast een opvolger krijgt weet je dat het origineel een topper was. En dat is de Bells on Fire HOT ook geworden. Door de toevoeging van het bonusspel en de x3 multiplier is de Bells on Fire HOT nog spannender om te spelen. Speel hem nu om echt geld met een inzet vanaf slechts 0.10€ per draai. Deze inzet is op te voeren tot maximaal 10€ per rondje. Voor de mensen die geen echt geld willen inzetten is het ook mogelijk om de Bells on Fire HOT gratis te spelen. Amatic heeft veel van dit soorten videoslot en fruitautomaten in het assortiment. Dus voor elke speler wat wils.