Bells on Fire Rombo

De Bells on Fire Rombo is een online gokkast van Amatic met de bekende brandende klokken op de rollen. De Bells on Fire Rombo is de opvolger van de succesvolle Bells on Fire en Bells on Fire HOT eveneens van Amatic. De Rombo is een nieuwe en verbeterde versie voor nog meer spanning met 720 verschillende mogelijke winnende combinaties van links naar rechts op de rollen.

PAK HIER TOT €500 CASINOBONUS + 70 GRATIS SPINS

Bells on Fire Rombo fruitkast

KLIK HIER VOOR ALLE GOKKASTEN EN VIDEOSLOTS VAN AMATIC

Spelen op de Bells on Fire Rombo

De Bells on Fire Rombo videoslot verschilt met zijn voorgangers door de indeling van de rollen. Hier vind je wel de standaard vijf rollen, maar de indeling is anders. De eerste en vijfde rol bevatten 3 symbolen, de tweede en vierde rol vier symbolen en tenslotte de derde en middelste rol vijf symbolen.

De best betalende symbolen op de Bells on Fire Rombo slot zijn de bonussterren gevolgd door de zevens en barren.

Voor de kleinere prijzen zijn er de bekende fruitsymbolen als meloenen, druiven, pruimen, sinaasappels, citroenen en kersen. De Bell on Fire is het Wild symbool en vervangt alle andere symbolen op deze online gokkast. Zoals altijd kan je proberen je gewonnen prijs te verdubbelen door je juiste kleur te kiezen. Gok je op de juiste kaartsoort dan win je 4x je prijs!

Extra bonusspins

Drie, vier of vijf willekeurige bonussymbolen op de rollen activeren de 5 bonusspins, die nogmaals geactiveerd kunnen worden als er nog een keer minimaal 3 bonussymbolen vallen tijdens de bonusspins. De Bells on Fire Rombo kan je gratis uitproberen om de spelregels onder de knie te krijgen, of gewoon om voor de lol spelen. Om echt geld spelen kan al vanaf een dubbeltje tot maximaal €20 per draai. Was je al een fan van de Bells on Fire en Bells on Fire HOT fruitkasten? Dan moet je de Bells on Fire Rombo zeker proberen, de spelopzet is hetzelfde, maar dan met nog meer winmogelijkheden en spanning.