Fruitkasten nieuws

Vegas Party video slot

vegas party  video slot

LeoVegas lanceert Vegas Party. Deze videoslot is exclusief ontwikkeld door NetEntertainment voor LeoVegas en is vanaf 23 januari te spelen. De Vegas Party video slot nodigt je uit om te gaan spelen met de meeste bekende en coolste karakters zoals James Bond, Cleopatra, Jokers, Piraten en Kabouters! Deze gokkast heeft 243 manieren om te winnen en begint elke spin met twee identieke, aangrenzende parallelle rollen die aan elkaar zijn gekoppeld.

Aan het begin van elke spin zijn dus 2 reels identiek, maar tijdens iedere draai kunnen dat er ook drie, vier en zelfs vijf worden. Je kunt je voorstellen dat je een mega prijs wint als je vijf identieke rollen krijgt! Voor de mensen die vaker op NetEnt gokkasten hebben gespeeld zal de Vegas Party video slot je doen denken aan een oude bekende van Netent namelijk: Twin Spin. Ook de Twin Spin speel je volgens hetzelfde principe als de Vegas Party video slot.

vegas party screenshot

Wild symbool op de Vegas Party video slot

De Joker is het Wild symbool op deze gokkast en vervangt alle ander symbolen. De bekende kaartwaarden (9-10-J-Q-K-A) vind je op de rollen voor de wat kleinere prijzen. De beter betalende symbolen zijn het LeoVegas logo, Cleopatra, James Bond, Leprechaun en de piraat. Als je een fan bent van Twin spin, dan zal de Vegas Party video slot je zeker ook bevallen. De Vegas Party is namelijk een eenvoudige, maar zeer spannende en snelle gokkast waar je tot 270.000 munten kunt winnen.

Mooie bonussen bij LeoVegas

Het is nu extra leuk om je aan te melden bij LeoVegas. De bonussen waren al prima. Als je jezelf aanmeldt krijg je 20 gratis spins zonder dat je een storting hoeft te doen. En ook nog welkomstbonussen tot 1600€. Maar om de komst van de Vegas Party te vieren krijg je de gratis spins niet op Starburst maar op de Vegas Party gokkast zelf. Deze gratis spins hebben een waarde van maar liefst 0,25 cent per draai. Bij de gratis spins op Starburst is dit normaal maar 0,10 cent, doe hier dus je voordeel mee en meld je snel aan bij LeoVegas!